Intressant läsning om att ta sig tillbaka i sökresultatet

Intressant läsning om att ta sig tillbaka i sökresultatet

Reshared post from +Nikke Lindqvist

När det värsta händer

Du har jobbat med sajten. Ägnat tid och därmed pengar åt utveckling av den, och eftersom du vill ha söktrafik har du ägnat dig åt alla metoder som du har hittat för att få så många länkar så plötsligt som möjligt. Och så en dag får du det där mailet från Google och samtidigt försvinner alla dina sökplaceringar. Om detta berättar +Simon Nyström frikostigt och transparent och det imponerar så mycket att hans berättelse blev temat för dagens post i #blogg100  

Embedded Link

Att ta sig tillbaka när Google straffat sajten
Alla som har jobbat med mig, eller läst vad jag har skrivit om länkar, vet vad jag tycker om onaturliga länkbyggen. Ni som känner mig lite bättre vet också vad jag har för åsikter om SMS-lånebranschen…

Google+: Läs posten på Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *