Spara inte lösenordet i Chrome eller Firefox

Spara inte lösenordet i Chrome eller Firefox

Embedded Link

Chrome visar användarnamn och lösenord i klartext
Bloggaren Elliott Kember upptäckte att Googles webbläsare Chrome inte verkar vara helt optimal när det kommer till säker lagring av lösenord då man listar både adresser till tjänster, användarnamn samt lösenord i klartext till dessa tjänster. Genom att slå in adressen chrome://settings/passwords i Chrome får man upp en ruta med samtliga tjänster där man valt att Chrome ska spara lösenorden. Där syns även vilket användarnamn man använder på tjäns…

Google+: Läs posten på Google+

5 thoughts on “Spara inte lösenordet i Chrome eller Firefox

  1. Jag har alltid undrat kring säkerheten i Firefox och Chrome. Använder sedan över 10 år tillbaka Roboform och glömmer aldrig ett lösenord. Dessutom hjälper Roboform till att skapa långa och krångliga lösenord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *